Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

12/04/2024


Український ветеранський фонд оголошує прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

Ця програма дасть можливість опанувати нову професію та стати професійними електромонтерами / електромонтерками з обслуговування підстанцій. Така ініціатива запроваджена для швидкої адаптації ветеранів до нових цивільних професій та підтримки їхніх близьких.

Програма створена для людей, які не мають навичок та знань для побудови кар’єри в енергетичному секторі, проте бачать свої перспективи саме у цій галузі. «Укренерго» запрошує до співпраці насамперед мешканців невеликих міст та сіл – населених пунктів, де немає широкого вибору спеціальностей. Після завершення курсу його учасники отримають всі необхідні знання та вміння, щоб реалізувати себе на новій цікавій роботі.

Наголошуємо, що до навчання, крім ветеранів та ветеранок, запрошуються і члени родин військовослужбовців.

Окремо звертаємо увагу, що для участі в програмі не потрібно мати профільну освіту, знання з питань енергетики, досвіду роботи. Головне – бажання навчатися та працювати.

Навчання триватиме 20 тижнів:
3 тижні – теорія професії на базі корпоративного навчального центру НЕК «Укренерго» поблизу м. Вінниці;
17 тижнів – практика безпосередньо на робочому місці на визначених об’єктах НЕК «Укренерго» у девʼяти регіонах України.

Учасникам навчання гарантують постійне офіційне працевлаштування (за умови успішного проходження програми підготовки), офіційну заробітну плату, додаткові премії, виплати та соціальні гарантії.

З-поміж інших переваг участі у навчальному проєкті «Разом» – програма юридичної та психологічної підтримки для ветеранів та ветеранок, програми з навчання та розвитку персоналу.

Заявки на участь у програмі можна подавати до 19 квітня включно, оголошення результатів відбору – до 1 травня, початок навчання – вже у травні.

Детальна інформація про програму, вимоги до кандидатів та реєстрація для участі – за посиланням: https://ua.energy/together.html

Всі новини →