Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Представники районної та місцевої влади взяли участь у черговому Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України в онлайн-форматі

12/04/2024

12 квітня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів разом із заступниками начальника Баштанської РВА та керівниками територіальних громад району взяли участь у черговому Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України в онлайн-форматі.

Захід розпочався із Державного Гімну України та скорботної хвилини мовчання за загиблими захисниками, які віддали свої життя за суверенітет та незалежність України.
 
Понад 160 учасників Конгресу офлайн та понад 1500 онлайн обговорили всі виклики, що стоять сьогодні перед Україною та шляхи їх вирішення. Зокрема, питання безпеки, економічного розвитку, ситуацію в енергетиці, євроінтеграційні процеси. Учасникам Конгресу презентували нову урядову політику з підтримки вітчизняного виробництва «Зроблено в Україні».
Особлива увага була приділена підтримці військових та їхніх родин, а також медичній реабілітації захисників, які ризикували своїм життя за нашу державу.
 
Крім того, обговорили нові можливості та виклики для українських громад в контексті Європейської інтеграції України.
«В кожній громаді – свої потреби. Але всі ми маємо про головну потребу всієї нашої держави зараз і кожного українця. Ми повинні зупинити агресію Росії та завершити цю війну справедливим миром на своїх умовах. Тільки це може відновити справжню безпеку для всіх. Заради цього ми повинні не втрачати час і не проявляти слабкості» - наголосив під час свого виступу Володимир Зеленський.
 
Працюємо разом, працюємо для України!
 

Всі новини →