Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Для кого створена Платформа допомоги врятованим?

16/04/2024

Якщо Ви постраждали від воєнних дій чи вимушено залишили свою домівку - Платформа стане компасом для пошуку можливостей, порад та інструментів підтримки.

Якщо Ви, Ваші близькі/родичі постраждали від насильства. Платформа збільшить Вашу обізнаність, як взаємодіяти з постраждалою особою, та надасть поради, як не допустити повторної травматизації Вашої близької людини.

Якщо Ви фахівець по роботі з постраждалими від війни. Платформа допоможе знайти корисні матеріали для використання у роботі з постраждалими та контакти ключових надавачів підтримки для подальшої співпраці на допомогу громадянам України.

Всі сервіси конфіденційні та безоплатні.

Посилання на Платформу допомоги: https://www.help-platform.in.ua/

Інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим розроблено Службою Віце-прем'єр міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій».

Всі новини →