Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

У Баштанці відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

03/05/2024

Проведення благодійних ярмарків стало доброю традицією для жителів та гостей Баштанщини. Громадяни об’єднуються, щоб досягти спільної мети – допомогти воїнам Збройних Сил України.
Сьогодні, 3 травня 2024 року, громадською організацією «Незламність Українського народу», закладом дошкільної освіти «Віночок» було організовано та проведено благодійний захід «Будуємо Україну разом», до якого долучилися трудові колективи закладів культури та небайдужі мешканці громади.
Цей благодійний ярмарок був організований на підтримку захисників, мужніх та незламних воїнів - морських піхотинців, які одні з перших приймали бій на початку повномасштабної війни, зокрема, були 86 днів у повній блокаді Маріуполя.
«На жаль, наші рідні та близькі люди й надалі залишаються у полоні у ворога, ми боремося за їхнє повернення додому та підставляємо надійне плече їхнім побратимам. Усі виручені кошти від сьогоднішнього заходу будуть передані на потреби морських піхотинців – на ремонт евакуаційних автомобілів», - зазначили організатори заходу.
Дякуємо усім, хто долучився до благодійного заходу. Дякуємо за активність та небайдужість у цей складний для усіх нас час.
Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава морським піхотинцям!
 

 

Всі новини →