Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Навіки в пам’яті, назавжди у строю…

03/05/2024

Сьогодні Баштанщина  знову в скорботі. 3 травня жителі Баштанки з гірким сумом, болем та слізьми попрощалися із мужнім захисником, вірним сином України – Олегом Кунпаном, який загинув 27 квітня 2024 під час виконання бойового завдання на Луганському напрямку. Тепер мужньому воїну назавжди 42 роки… Поховали загиблого Героя із військовими почестями під залпи пострілів почесної варти на місцевому кладовищі. 
 
Командир відділення протитанкових ракетних комплексів вогневої підтримки аеромобільної роти аеромобільного батальйону, солдат Кунпан Олег до останнього подиху був вірний присязі та гідно виконував свій військовий обов’язок.
 
Олег Кунпан народився 22 жовтня 1981 року у м. Баштанка. Після закінчення Баштанської ЗОШ №1 вступив на навчання до Миколаївського педагогічного інституту на фізико-математичний факультет, а потім перевівся на історичний. Згодом організував ФОП, став майстром столярної справи. Працював довгий час у Києві, а останнім часом проживав із сім’єю у м. Миколаїв. Разом з дружиною у мирі та злагоді виховували діточок. Олег був світлою, розумною, щирою, товариською, принциповою людиною, завжди допомагав тим, хто цього потребував.
 
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого солдата. У скорботі схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати разом із рідними та вшановуючи світлу пам’ять гідного сина України. Нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника залишиться у серцях всіх, хто його знав, любив та шанував.

Всі новини →