Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Всеукраїнський конкурс та тестування: Кинь виклик своїм знанням про Європу

06/05/2024

Національний Фестиваль "Код Нації" оголошує проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи, який відзначається 9 травня.

Головною метою конкурсу є прагнення підвищити обізнаність про Європу та європейські цінності, її культурне, політичне та історичне надбання серед українського народу.

Власні роботи можна подати до номінацій:

- образотворчих робіт (малюнки та компʼютерна графіка)

- відеороботи (реклама, альманах та декламування віршів)

- есе на тему «Україна - це Європа»

- музичні роботи (інструментальний та співочий жанри)

- декоративно-ужиткові роботи

Подача заявок на сайті https://eu.kod-natsii.com/ з 1 по 31 травня, оцінювання творчих проєктів по 9 червня, а оголошення переможців відбудеться 10 червня на офіційних сторінках фестивалю в соціальних мережах.

Також, для усіх охочих, освітня платформа фестивалю пропонує кинути виклик своїм знанням про Європу, склавши відповідне Тестування.

Зареєструватись на нього можна на сторінці: https://eu.kod-natsii.com/test/ з 1 по 24 травня, скласти тестування з 9 по 31 травня, а отримати Сертифікат знавця Європи одразу після складання тестування!

Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу: https://eu.kod-natsii.com/

 

Всі новини →