Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Результати відновлення пошкодженої внаслідок ворожих обстрілів інфраструктури у Миколаївській області

08/05/2024

м. Миколаїв:за інформацією Миколаївської міської ради, у приватному будинку було замінено віконні блоки.

Баштанський район: у м. Снігурівка Снігурівської громади у приватних будинках після ворожих обстрілів було замінено п'ять міжкімнатних дверей, двоє вхідних дверей, майже 15 кв. м віконних блоків, 0, 72 кв. м склопакетів, також проводилися роботи з мурування та штукатурки стін, відновлення опорядження внутрішніх стін та відновлення дощатої підлоги тощо.
 
Крім того, в с. Івано-Кепине Снігурівської громади в сільському будинку культури встановлено сім металопластикових вікон.
 
Миколаївський район: у місті Очаків Очаківської громади для ремонту покрівлі в приватному будинку було видано 47 одиниць шиферу.
 
Зазначимо, що станом на 7 травня, на території Миколаївської області загалом відновлено 5203 об'єкти, з них за категоріями:
- багатоповерхівки - 244;
- приватні будинки - 1867;
- школи - 71;
- дитячі садочки - 35;
- заклади вищої освіти - 2;
- заклади культури - 18;
- заклади охорони здоров'я - 113;
- адміністративні будівлі - 13;
- об'єкти ЖКГ - 2805;
- мости - 22;
- дороги - 13.
 
Відновлення пошкодженої внаслідок російської агресії інфраструктури у Миколаївській області наразі триває.
 
Дякуємо всім комунальним службам, які оперативно виконують свою роботу й відновлюють пошкоджені внаслідок збройної агресії рф об'єкти.
Працюємо далі, кожен на своєму фронті!

Всі новини →