Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

У День пам’яті та перемоги вшанували жертв Другої світової війни

08/05/2024

Сьогодні, 8 травня, у День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років, начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів разом з керівництвом структурних підрозділів РВА, організацій та силових установ району, представниками громадськості взяв участь у церемонії покладання квітів до пам’ятного обеліску, що заходиться на Пагорбі Слави у м. Баштанка.
 
Присутні хвилиною мовчання вшанували жертовність і героїзм тих, хто пройшов палаючими фронтовими дорогами Другої світової війни і на чию долю випали тяжкі роки окупації та пекло нацистських концтаборів.
 
«Сьогодні Україна разом із цивілізованим світом вшановує пам’ять усіх, хто в Другій світовій війні боровся з нацизмом та успішно його переміг. Мільйони вбитих та закатованих, тисячі вщент зруйнованих населених пунктів, загублені життя та скалічені долі. На жаль, ми відзначаємо цей день в умовах повномасштабної російської агресії. Історія нашої держави - це постійна боротьба за незалежність та свободу. Продовжуючи славетні героїчні традиції старших поколінь, сучасні захисники, Збройні Сили України, сьогодні самовіддано, з гідністю та честю боронять від ворогів і окупантів рідну землю.
Тільки разом, у порозумінні та злагоді, натхненно та згуртовано, ми захистимо та відбудуємо сильну, заможну і непоборну Україну!
Вічна пам’ять загиблим, низький уклін живим!», - підкреслив начальник Баштанської РВА.
 
Вшановуючи пам’ять усіх жертв Другої світової війни, Владислав Дмитрів побажав, щоб на нашій Україні знову запанував мир та спокій, а у серцях людей ніколи не згасав вогник надії на щасливе мирне майбутнє нашої країни.
 

Всі новини →