Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Прийняті зміни до бюджету Миколаївської області 2016 року

13/12/2016

На позачерговій сесії Миколаївської обласної ради були прийняті зміни до обласного бюджету на 2016 рік. Які саме – розповів заступник голови Миколаївської облдержадміністрації з питань децентралізації та фінансів Олександр Кушнір.

«Одним з пріоритетів в напрямку роботи голови обласної державної адміністрації Олексія Савченка на сьогодні є підтримка військовослужбовців, які брали безпосередню участь в АТО, - зазначив Олександр Кушнір. -  Тому було прийнято рішення про виділення коштів, щоб вже у 2016 році забезпечити житлом  інвалідів ІІІ групи, які перебувають на обліку, як такі, що потребують  поліпшення житлових умов».

Таким чином, були внесені зміни до обласної програми «Турбота» та передбачені видатки  спеціального фонду обласного бюджету департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації на суму більш ніж 7,5 мільйонів гривень.

Крім того, депутатами облради був проголосований розподіл додаткових коштів, виділених з державного бюджету, зокрема  4, 4 мільйони гривень підуть на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, а також для інвалідів І-ІІ групи, які брали участь в АТО.

Більше 80 мільйонів гривень виділені на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

На виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу – 127 мільйонів гривень. 

Всі новини →