Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

У Миколаєві вперше відбувся бізнес-форум «Україна – країна підприємців»

20/12/2016

На першому регіональному форумі  «Україна – країна підприємців», який проводиться під патронатом голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка, учасники обговорили питання щодо шляхів і можливостей розвитку малого та середнього бізнесу на Миколаївщині.

Олексій Савченко у своїй промові зазначив, що без підприємців розвиток успішної країни є неможливим. Метою даного форуму є можливість надихнути охочих на відкриття власного бізнесу. Очільник ОДА підкреслив, що завжди підтримуватиме будь-який бізнес, що сумлінно сплачує податки і створює нові робочі місця, а також відходить від видачі заробітних плат у конвертах. Доказом своєї позиції є ініціатива Олексія Савченка вперше виділити 2 мільйони гривень з бюджету Миколаївщини на 2017 рік на підтримку бізнесу, що формуватиме нові робочі місця, через компенсацію відсотків за кредитами. Важливу роль у саморозбудові області займають підприємці, відтак діалог бізнесу і влади сприятиме чіткій організації роботи.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич підтримав ініціативу очільника області щодо підтримки і розвитку бізнесу на Миколаївщині. Він зазначив що міська влада всіляко сприятиме втіленню конкретних проектів, що дозволить налагодити державно-приватне партнерство.

Гості заходу мали змогу особисто поставити питання керівництву області, а також поспілкуватись з представниками банків стосовно перспективи їхньої подальшої співпраці.

Олексій Савченко та Олександр Сєнкевич звернули увагу на те, що регіональний форум «Україна – країна підприємців» покликаний підтримувати та сприяти розвитку бізнесу у Миколаївській області. У відповідях на запитання журналістів очільники області та міста наголосили, що даний проект не є просто заходом для відмітки про його проведення. Втілення очікуваних результатів буде можливим після надання конкретних пропозицій від підприємців, які готові створювати нові робочі місця і вести «прозорий» бізнес. Саме тому виділення коштів з державного бюджету Миколаївщини на підтримку бізнесу є важливим кроком у співпраці влади і підприємців.

Всі новини →