Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Урочистості з нагоди 27-ї річниці незалежності України

23/08/2019

Сьогодні, 23 серпня, в міському Будинку культури жителів району з Днем незалежності привітали перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський, голова районної ради Анатолій Петров та секретар міської ради Людмила Луценко.

Вітаючи гостей заходу зі святом, Олександр Дмитрович зазначив, що на сьогоднішній день боротьба за Незалежність не припинена, і українцям доводиться докладати масу зусиль, щоб її зберегти. Окупований Крим, тривають бойові дії на сході.

- 28 років - не так багато, але ми знаємо, що історія державотворення України набагато ширша. Кожен крок непростий. І сьогодні наші воїни відстоюють цілісність і незалежність української землі. Минають роки, змінюються уряди і президенти, але Україна залишається. Залишаємося і ми, бо кожен з нас - це Україна. Кожен з нас має відповістина питання - а що я зробив для України? Саме від кожного з нас залежить, якою буде наша держава. Тож, закликаю всіх бути відданими громадянами своєї держави, щоб наступних разів під час святкування Дня незалежності сказати "Слава Україні!" і бути гордими за нашу державу - квітучу, могутню і європейську Україну - зазначив Олександр Славінський.

Також присутні керівники вручили почесні грамоти та подяки кращим працівникам району та міста – патріотам нашої країни.

Після цього всі присутні мали змогу переглянути неперевершений святковий концерт, підготовлений колективом міського Будинку культури.

Відео заходів можна переглянути за посиланням

Всі новини →