Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Підсумкова медична рада за 2019 рік

30/01/2020

28 січня в залі засідань Баштанської районної адміністрації відбулася підсумкова медична рада працівників охорони здоров’я за участі голови райдержадміністрації Олександра Славінського, голови районної ради Анатолія Петрова та секретаря міської ради Людмили Луценко.

У ході наради директор КНП «Багатопрофільна лікарня Баштанського району» Алла Барсегян доповіла про реорганізацію Баштанської центральної районної лікарні і діяльність медичного закладу за 2019 рік та окреслила завдання щодо поліпшення медичного обслуговування населення району в 2020 році. 

З доповіддю про стаціонарну допомогу населення району виступила Рита Артеменко.

Далі з доповіддю про підсумки діяльності КНП «Центр первинно медико-санітарної допомоги» Баштанського району в 2019 році, виступила директор – головний лікар Оксана Шпарук.

Керівники відмічали позитивні зміни, які відбуваються в районі і дякували районному керівництву, сільським головам та старостам за увагу до галузі охорони здоров’я і всебічну підтримку.

В обговорені багато думок лунало щодо впровадження медичної реформи. Так, як, мабуть і у всієї країни, гостро постає питання про нестачу кваліфікованих спеціалістів в лікарняних закладах. Звичайно районна влада та керівники галузі охорони здоров’я, будуть продовжувати вживати заходи щодо залучення лікарів, молодих спеціалістів до роботи в районі.

Присутні на засіданні депутати підкреслили, що ведеться цілеспрямована робота  по забезпеченню медичних установ всім необхідним,  створенню в них комфортних умов для персоналу і лікування хворих. Ще вони зазначили, те що ми всі працюємо разом: і первинна, й вторинна ланки, райдержадміністрація, депутатський корпус районної ради,не стоять осторонь сільські ради та селищні ради, сільгоспвиробники. Завдяки розумінню міської влади буде проведена робота по виділенню коштів та придбанодороговартісне обладнання, а саме: гістероскоп, гастроскоп, колоноскоп, цистоскоп, бронхоскоп, мамограф.

Разом ми подолаємо всі негаразди і далі працюватимемо для людей!

Прес-секретар Багатопрофільної лікарні Катерина Шурко

Всі новини →