Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Засідання штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби covid-19

07/10/2020

 06 жовтня о 15 годині проведено засідання районного штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби covid-19 на території Баштанського району. Розглянуто питання про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення.

Станом на 06 жовтня в Баштанському районі зареєстровано 58 підтверджених випадків захворювання на covid-19, померло 3 особи. На даний час в лікарні знаходиться 20 осіб з тяжкою формою запалення легенів, з низ 2 особи в тяжкому стані в реанімаційному відділені.

В зв’язку з настанням погіршення погодних умов кількість захворювань зростає. Рішенням штабу робочій групі доручено щоденно здійснювати контроль за дотриманням заходів, передбачених алгоритмам впровадження необхідних для відвернення загрози та забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню на території Баштанського району коронавірусної інфекції covid-19, додатково перевіряти ринки, автостанцію, магазини по дотриманню карантинних вимог та надавати інформацію керівнику районного штабу до 9 години наступного дня.  

Всі новини →