Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Провели в останню дорогу воїнів-земляків з громад Баштанщини

12/03/2024

Наприкінці минулого тижня у двох громадах району попрощалися із загиблими захисниками української землі – Сергієм Кульчицьким та Максимом Барковим-Долиною.
 

Сергій Кульчицький народився 23 січня 1978 року у с. Новоолександрівка Казанківської ТГ. Навчався у Казанківському професійному аграрному ліцеї на кухара. У 1996 році пройшов військову строкову службу в лавах Збройних Сил України. Деякий час працював кухаром у приватному підприємстві на території Новоолександрівки. Останній час проживав у м. Кривий Ріг, працював на заводі зварником.
Від перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України став на захист Батьківщини. Був майстром-номер обслуги міномету мінометного взводу механізованого батальйону. Загинув 4 березня 20224 року на Донецькому напрямку внаслідок ворожого артилерійського обстрілу.
Сергій Кульчицький назавжди залишиться у пам’яті своїх рідних, земляків, друзів спокійною, доброзичливою, відповідальною і щирою людиною.
У загиблого воїна залишилися батьки та брат, який також захищає Україну від російських окупантів.
Поховали солдата Кульчицького у м. Кривий Ріг.
 
Максим Барков-Долина народився 3 жовтня 1994 року у смт Березнегувате. Після закінчення місцевої школи навчався у Національному авіаційному університеті.
У квітні 2022 року Максим Барков був мобілізований до лав Збройних Сил України. Служив на посаді стрільця-санітара стрілецького взводу.
Загинув військовослужбовець 10 листопада 2022 року на території Баштанського району.
Максим був доброю, скромною та щирою людиною. У загиблого залишилися батьки. Був єдиною дитиною в родині. Поховали солдата на місцевому Березнегуватському кладовищі.
 
 
Схилимо голови і вшануймо пам'ять наших захисників хвилиною мовчання.
Баштанська районна військова адміністрація розділяє невимовний біль і смуток близьких людей загиблих солдатів. Ми всі в неоціненому боргу перед солдатами, які віддали за нас найцінніше – своє життя. Честь і шана воїнам. Вічна їм пам'ять!

 

Всі новини →