Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Триває прийом творів на літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича

19/03/2024

Триває прийом творів на Всеукраїнський літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятись зміг!». Конкурс засновано Жіночим товариством імені Ольги Басараб та Олени Теліги, Організацією українських націоналістів за підтримки Державного комітету телебачення і радіомовлення України. Конкурс проводиться щороку.

Його метою є утвердження історичної пам'яті українського народу, національної свідомості, формування та поширення духовних цінностей і пріоритетів - патріотизму, відданості справі державотворення, вшанування учасників українських національно-визвольних змагань нашого народу ХХ - ХХІ століть, в тому числі героїв московсько-української війни, розв'язаної росією у 2014 році.

До участі у конкурсі запрошуються особи, яким виповнилося 15 років. Конкурс проводиться у номінації «Художні твори». На конкурс висуваються нові оригінальні твори написані українською мовою, які раніше не оприлюднювалися. Обсяг роботи: до 50 сторінок у форматі Word (міжрядковий інтервал 1,5, шрифт Times New Roman, кегль 14).

Тематикою творів є події та долі учасників національно-визвольного руху в Україні ХХ - ХХІ століть, волонтерів, добровольців, військовослужбовців, капеланів, медпрацівників, журналістів, які брали або беруть участь у московсько-українській війні, розв'язаній росією у 2014 році.

Прийом конкурсних робіт триває з 1 березня до 1 липня.

Конкурсні роботи надсилаються за адресою: bibliovv@ukr.net. У темі листа заначити «Конкурс, оргкомітет».

До конкурсної роботи слід додати окремий файл з інформацією про автора за такою формою:

- назва конкурсної роботи;

- ПІБ та фото автора у форматі PDF;

- вік автора, навчальний заклад або місце роботи, фах;

- електронна пошта і номер мобільного телефону конкурсанта;

- поштова адреса для пересилки відзнак Конкурсу, якщо конкурсант посів призове місце.

Переможці конкурсу отримують звання лауреата та нагороджуються грамотами. Кращі конкурсні роботи увійдуть до збірника конкурсу-2024.

З положенням про конкурс можна ознайомитися тут: https://comin.gov.ua/.../vseukrainskyi-literaturnyi...

 

Всі новини →