Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

«Пліч-о-пліч» на Первомайщині: шкільні змагання з баскетболу набирають шалених обертів

20/03/2024

На базі Первомайської гімназії №5, серед юних спортсменів та спортсменок освітніх закладів району, відбувся ІІІ етап змагань із баскетболу у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Участь у змаганнях взяли 112 школярів, які сформували 10 команд від Благодатненської, Врадіївської, Кам'яномостівської, Кривоозерської, Мигіївської, Первомайської та Синюхобрідської громад.

Побажати успіху учасникам змагань на спортивний захід завітали начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій Саковський та Первомайський міський голова Олег Демченко. Вони зазначили, що проведення таких змагань є гарною традицією підтримки розвитку фізичної культури та спорту, а також можливістю пропагування здорового способу життя серед молоді та підростаючого покоління.

«Вдалих вам стартів та рішучих перемог, наполегливості та гарного настрою! Тримаємо за вас кулачки», - додав Сергій Саковський.

У запеклій боротьбі першість здобули команди юнаків та дівчат Мигіївської громади.

ІІ місце серед юнаків виборола команда Синюхобрідської громади, серед дівчат - команда Первомайської громади.

Команди юнаків та дівчат Кривоозерської громади здобули почесне ІІІ місце.

По завершенню змагань переможців та призерів відзначили кубками, медалями та дипломами.

Формуємо національну патріотичну свідомість через спорт. Разом переможемо!

Зазначимо, що до спортивного заходу також долучилися перший заступник начальника Первомайської РВА Олег Юрченко, заступник Первомайського міського голови Володимир Рябченко, начальниця управління освіти Первомайської міської ради Світлана Ткачук, головний спеціаліст Миколаївського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олена Мошків, селищні голови, очільники та заступники відділів освіти громад.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

 

Всі новини →