Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Завершення II етапу Всеукраїнських шкільних ліг: учні Кривоозерської громади продемонстрували свою майстерність в спортивному орієнтуванні

01/04/2024

У рамках Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти Кривоозерської селищної ради, на базі ДЮСШ, 30 березня відбулося урочисте закриття II етапу проєкту.

Протягом лютого - березня перемогу виборювали команди закладів освіти Кривоозерської громади, які показали свою спортивну майстерність, волю до перемоги і справжню боротьбу в змаганнях з волейболу, баскетболу, черліденгу, футзалу.

А завершальним етапом змагань в рамках проєкту стало спортивне орієнтування.

«Спортивне орієнтування - це унікальний вид спорту, що поєднує в собі фізичну витривалість, стратегічне планування і навички орієнтування на місцевості. Нині це не просто змагання зі спортивного орієнтування, а підготовка життєво необхідних навичок та умінь молоді під час військових дій», - говорить Віктор Смоляр, вчитель фізичного виховання Тридубського ліцею, голова методоб’єднання вчителів фізичного виховання та головний суддя змагань.

Учні Тридубського ліцею, Березківської гімназії ім. О. Галущинського, Великомечетнянського ліцею, Очеретнянської гімназії, Кривоозерського ліцею № 1 – як дівчата, так і юнаки випробували свої сили, продемонструвавши майстерність орієнтування.

Команди змагались використовуючи план місцевості. Результат кожного учасника визначався за меншим часом проходження дистанції у заданому напрямку, а місце команди – за більшою сумою балів всіх учасників команди.

За результатами найкращою в цих змаганнях стала команда Тридубського ліцею, 2 місце посіла команда Кривоозерського ліцею № 1, а 3 місце – команда Очеретнянської гімназії.

Учасників проєкту привітали Кривоозерський селищний голова Павло Бузінський, заступники Кривоозерського селищного голови Наталія Дурачевська, Олександр Самотуга та начальник відділу освіти Кривоозерської селищної ради Наталія Галунова.

«Це змагання серед учнів України під гаслом «Разом переможемо!», головною метою яких є збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі та ведуть здоровий спосіб життя. Ми маємо бути пліч-о-пліч та обʼєднатися і у цей складний для країни та кожного з нас час», - наголосив Павло Бузінський.

Учасникам змагань II етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» вручили нагороди, а директорам закладів загальної середньої освіти та вчителям фізичної культури - подяки.

 Вітаємо переможців змагань і бажаємо їм перемоги в третьому районному етапі змагань!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

 

Всі новини →