Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні жителі Баштанщини!

02/04/2024

У квітні-травні традиційно триває щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля». Акція матиме продовження з 1 жовтня до 1 листопада 2024 року.

Метою акції є проведення заходів, спрямованих на покращення естетичного та санітарного стану територій, об'єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідації стихійних засмічень, озеленення територій та створення нових насаджень.

Незважаючи на військову агресію російської федерації проти України, наш громадський обов’язок - пам’ятати і всебічно сприяти оздоровленню природи, що нас оточує! Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього!

Баштанська районна військова адміністрація закликає усіх небайдужих жителів району приєднатися до акції «За чисте довкілля» і внести свій посильний внесок для свого оздоровлення та збагачення природи.

Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу землю квітучою і неповторною.

Чисте довкілля – здорова нація та здорове майбутнє!

 

Всі новини →