Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Увага! Важлива інформація для агровиробників!

16/04/2024

Баштанська районна військова адміністрація доводить до відома, що Уряд США у межах ініціативи AGRI-Україна безоплатно надасть українським агровиробникам з 10 областей насіння кукурудзи бренду Dekalb від компанії Bayer для весняної посівної – 2024. Через Програму USAID АГРО та за підтримки Мінагрополітики фермерам передадуть загалом 15756 посівних одиниць насіння.

Кожен учасник зможе отримати до 25 посівних одиниць на господарство, чого буде достатньо для посіву 25 гектарів.
Допомога надаватиметься аграріям прифронтових та постраждалих територій, а саме: Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей.
Для отримання насіння фермерам необхідно зареєструватися в Державному аграрному реєстрі у розділі «Доступні програми» - USAID АГРО насіння кукурудзи Dekalb, 2024 рік.
Прийом заявок триватиме до 21 квітня. Видача насіння планується в кінці квітня 2024 року.
Отримати допомогу можуть агровиробники, які мають в обробітку від 5 до 500 га в Баштанському та Миколаївському районах, зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи-підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства.

 

Всі новини →