Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Про заборону купатись на водоймищах

18/04/2024

Незабаром розпочнеться період літнього оздоровлення та відпочинку 2024 року. Гостро постає питання щодо стану дотримання вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України та заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах у літньому сезоні 2024 року передбачені у розпорядженні голови облдержадміністрації від 13 листопада 2017 року № 449- р «Про охорону життя людей на водних об’єктах Миколаївської області», дорученні начальника Миколаївської обласної військової адміністрації від 26 березня 2024 року № 15 –д.
 
На виконання вищезазначеного розпорядження та доручення начальника Миколаївської ОВА територіальними громадами (крім Софіївської ТГ) прийнято рішення про заборону купання в річках, ставках, каналах та інших водних об’єктах на території Баштанського району.
 
У рішеннях йдеться, що місця масового відпочинку людей на воді (пляжі), водні об’єкти на території громад непридатні для відпочинку тому, що не відповідають вимогам «Правил охорони життя людей на водних об’єктах України».
 
Відзначимо, що Софіївською сільською радою прийнято рішення про визначення єдиним місцем відпочинку людей на воді - літній табір «Пелагіївський» на Софіївському водосховищі.
 
Бережіть себе та не нехтуйте правилами безпеки на водних об’єктах!

Всі новини →