Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шкільні ліги: вісім громад Миколаївського району взяли участь у III етапі змагань із футзалу

24/04/2024

 У вівторок, 23 квітня, у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», на базі освітніх закладів Новоодеської громади пройшли змагання з футзалу.

Участь у спортивних протистояннях взяли 77 школярів у складі восьми команд від Березанської, Галицинівської, Ольшанської, Нечаянської, Сухоєланецької, Костянтинівської, Воскресенської та Новоодеської громад.

Видовищність, висока емоційність та гарний настрій – це саме те, що панувало у спортивній залі під час запальної гри.

Так, за результатами змагань перше місце виборола команда Галицинівської громади, друге – команда Воскресенської громади, третє – команда Нечаянської громади.

По завершенню спортивних баталій всі учасники отримали солодкі подарунки від Новоодеської міської ради.

Зазначимо, що на заході були присутні заступник начальника Миколаївської районної військової адміністрації Раміль Агабеков, начальник управління соціально-економічного розвитку Миколаївської РВА Євген Костраба, Новоодеський міський голова Олександр Поляков, головний спеціаліст Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олена Мошків, в.о. начальника управління освіти Новоодеської міської ради Надія Молчановська.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

 

Всі новини →