Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Традиційна хода містом відбудеться 9 травня

26/04/2017

26 квітня в актовій залі райдержадміністрації, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександра Славінського, за участі керівника апарату райдержадміністрації Ніни Літвінової, відповідальних працівників райдержадміністрації, директорів та представників міських навчальних, позашкільних та культурних закладів, райвійськкомату, місцевих ЗМІ та громадських організацій, директора Баштанської філії «Укртелеком» відбулось засідання організаційного комітету з питань проведення на території району заходів з нагоди Дня примирення та  72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Присутні ознайомилися з остаточним сценарієм проведення заходів, з’ясували організаційні моменти, визначили відповідальних за формування колони, проведення урочистої частини, покладання квітів та організації святкування для ветеранів району.

Основним заходом з нагоди 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, традиційно стане хода містом, яка відбудеться 9 травня. Розпочнеться хода, о 9:40 від міської ради. Цього ж дня відбудуться показові виступи спортсменів-байдарочників, легкоатлетичний забіг, а також тарадиційні футбольні змагання.

Всі новини →