Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні медичні працівники!

19/06/2020

Прийміть сердечну подяку за віддану працю, безмежне милосердя, професійність та лікарську честь. Ви несете на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності, адже у ваших руках — людські життя. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших і заслуговує на найвищу похвалу, захоплення і повагу.

Немає професії жертовнішої та гуманнішої, ніж професія медика, проте медичну галузь по-різному оцінюють у суспільстві: від шанобливої вдячності до найжорсткішої критики. Та, незважаючи ні на що, для лікаря понад усім стоїть пацієнт — його здоров’я і повноцінне життя. Ви як істинні професіонали, як мовчазні ангели-охоронці завжди готові прийти на допомогу незнайомій людині, виявляючи відданість своїй справі, ігноруючи особисті плани і проблеми, часто наражаючись на професійні небезпеки і навіть ризикуючи власним життям.

Низький уклін вам за вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це — найголовніше.

Сердечно бажаємо вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра і благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних здобутків. Нехай благословенними будуть Ваші дороги, радують друзі, колеги, надихають нові справи,

 
З повагою, 
голова Баштанської районної ради Анатолій ПЕТРОВ,
голова Баштанської райдержадміністрації Олександр СЛАВІНСЬКИЙ,
депутатський корпус та виконавчий апарат Баштанської районної ради.

 

Всі новини →