Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Відбулося засідання робочої групи у складі депутатів Баштанської районної групи

12/07/2012

 12 липня 2012 року на базі кінотеатру «Юність» відбулося засідання робочої групи у складі депутатів Баштанської районної ради шостого скликання Каратєєвої В.М., Шевченка С.Д., Левченка І.М., Петрова А.Л., Свирси В.Л., Єланцевої В.П., директора Будинку дитячої та юнацької творчості     Комаристої Л.В., начальника відділу районної ради з питань інвестиційної політики та управлінням майном спільної власності територіальних громад міста, сіл Баштанського району Гвоздь Т.І., головного спеціаліста з питань юридичного забезпечення діяльності ради Бальчунас Л.В. по вивченню та підготовці на засідання постійної комісії районної ради з питань культури, освіти, молоді, спорту та засобів масової інформації, депутатської діяльності та етики питання «Про результати ліквідації Баштанської районної дирекції кіновідеомережі».

Члени робочої групи оглянули приміщення кінотеатру «Юність» на предмет використання його Будинком дитячої та юнацької творчості та заслухали інформацію директора БДЮТ Комаристої Л.В. про проведення в ньому планових виховних заходів. Депутатами визнано ефективність використання БДЮТом приміщення кінотеатру «Юність» та доцільність раніше прийнятого відповідного рішення щодо нього.    
 
 

Всі новини →