Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Баштанській райдержадміністрації

24/07/2012

 24 липня 2012 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Баштанській райдержадміністрації за головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Шевченка С.Д. На засіданні комісії оприлюднено розпорядження голови Баштанської райдержадміністрації від 23 липня 2012 року № 480-р «Про затвердження складу комісії з питань захисту прав дитини при Баштанській райдержадміністрації», яким затверджено новий склад комісії.

З метою збільшення ефективності роботи комісії до її складу включено начальника Баштанського районного управління юстиції Ситнік О.М. та головного державного соціального інспектора управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Гуц Т.О. На засіданні комісії розглянуто 4 заяви громадян про надання дозволів на укладення правочинів щодо нерухомого майна. Членами комісії прийнято позитивні рішення. Порушень прав дітей не виявлено.
 
 
 

Всі новини →