Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Зустріч народного депутата Андрія Вадатурського із громадою Баштанського району

18/12/2014

18 грудня 2014 року народний депутат Андрій Вадатурський зустрівся із громадою Баштанського району. У зустрічі прийняли участь тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Грицюк, представники трудових колективів та громади району.

Народний обранець висловив подяку за отриману довіру від виборців округу, охарактеризував своє бачення розвитку країни та регіону, висловив сподівання на свідому позицію громади, активну співпрацю та надання пропозицій щодо вирішення проблемних питань району: «Сьогодні не варто розраховувати на допомогу держави, але й сидіти склавши руки не час. Я працюю над декількома проектами щодо ремонту доріг, залученням інвестицій від іноземних інвесторів та благодійних фондів посольств європейських країн. Маю намір організовувати ознайомчі поїздки до Європи учнів – старшокласників, студентів навчальних закладів Миколаївської області задля розширення їхнього світогляду, мотивування подальшого навчання та професійного росту в майбутньому. Планую приїздити до регіону хоча б один раз на місяць. Зустрічатись із громадою, вести особисті прийоми, здійснювати оглядові поїздки по району. Я завжди відкритий до конструктивного діалогу, проте маю надію, що ви звертатиметесь до мене із конкретними, чітко сформульованими проблемами, які ми разом вирішуватимемо» - зазначив народний депутат України.

Також, протягом спілкування з громадою, Андрій Вадатурський надав відповіді на поставлені питання щодо підняття цін на бензин та дизпаливо, переведення позашкільних закладів із міського на державне фінансування та інші.

Всі новини →