Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Медицині Баштанщини - 110 років

26/12/2014

26 грудня тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Грицюк, голова районної ради Анатолій Петров в актовій залі центральної районної лікарні привітали із  110-ю річницею медицини Баштанського району та Новорічними і Різдвяними святами працівників охорони здоров’я. 

Учасники заходу: головні лікарі центральної районної лікарні Алла Барсегян та центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Шпарук, ветерани медичної справи, медичні працівники  лікарських амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів Баштанського району із вдячністю та у піднесеному настрої заслухали вітальні слова від керівників району та медичних закладів, переглянули відеофільм про своїх попередників, лікарів та медпрацівників минулих років. Згадали професійну діяльність М.Сучкова, В.Ковалисько, Л.Лашина, Г.Жданова, В.Недбайло, В.Рябова, О.Проценка, О.Петрова, І.Сучкової, Ю.Триско та інших. 

Вітаючи присутніх зі святом Віталій Грицюк підкреслив значущість медицини та відповідальність медпрацівників району. Звернув увагу на особливий і вагомий склад професійних та особистих якостей працівників охорони здоров’я, яким надається найгуманніша роль в суспільстві. Побажав послідовникам Гіппократа миру, злагоди, добробуту, професійних перемог і здобутків.

Наостанок, керівництво лікарні оголосили присутнім про свої задуми на наступний рік щодо створення на території центральної районної лікарні музею медичної справи, який міститиме експозиції, присвячені біографії та професійній діяльності медпрацівників, відео, фото та публіцистичні матеріали з історії розвитку районної лікарні, автобіографії молодих спеціалістів, які розпочинали і продовжують свою трудову діяльність в центральній районній лікарні та розповіді про найбільш цікаві сторінки діяльності медичних закладів району.

Всі новини →