Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Засідання підсумкової медичної ради

23/01/2015

23 січня в Центральній районній лікарні відбулась підсумкова медична рада «Про підсумки роботи лікувально- профілактичних закладів району за 2014 рік та завдання щодо подальшого розвитку галузі". 

У роботі медичної ради взяли участь обласний терапевт Тетяна Михайлова,  голова районної ради Анатолій Петров, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Шевченко.

Відкриваючи засідання, Сергій Дмитрович подякував лікарям за щоденну працю, за врятовані життя баштанчан, а також за те, що медичні працівники Баштанщини залишаються вірними клятві Гіппократа.

На нараді заслухано 7 питань, серед основних слід відмітити: підсумки роботи лікувально-профілактичних закладів району за 2014 рік та завдання щодо подальшого розвитку галузі на 2015 рік; підсумки лікувально-профілактичної роботи центральної районної лікарні за 2014 рік; підсумки роботи Центру первинної медико-санітарної допомоги за 2014 рік.

Всі новини →