Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Благодійна година пам'яті «Життя в ім'я слави Батьківщини»

23/01/2015

23 січня в кінотеатрі «Юність» відбулася благодійна година пам'яті «Життя в ім'я слави Батьківщини», приурочена 28 роковині Семена Петровича Бойченка та загиблим в зоні проведення Антитерористичної операції морякам Очаківського морського Центру спеціального призначення, підшефного Баштанській райдержадміністрації, загиблого земляка Олександра Яркова.  

На заході були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Шевченко, учні та вчителі загальноосвітніх шкіл, представники громади, спортсмени, члени клубу плавання імені Семена Бойченка.

Організатори заходу виступили: ветеран спорту, громадський діяч, автор книг про Семена Петровича Бойченка Білик Борис Іванович, відділ освіти, молоді і спорту райдержадміністрації, а також Будинок дитячої та юнацької творчості.

Також, під час проведення заходу, відбулося нагородження кращих плавців серед учнівської молоді, за результатами змагань з плавання, які відбулися у Баштанській гімназії цього ж дня.

 

Всі новини →