Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Новий керівник Баштанської об’єднаної ДПІ

03/02/2015

3 лютого тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Грицюк представив керівникам структурних підрозділів Баштанської об’єднаної державної податкової інспекції нового керівника: Гейко Оксану Юріївну.

Під час представлення Віталій Анатолійович ознайомив присутніх із трудовою біографією Оксани Юріївни, подякував за плідну працю попередньому керманичу Перцову Анатолію Миколайовичу та озвучив трудові досягнення і стаж роботи найдосвідченіших працівників ОДПІ: «Злагоджений і досвідчений колектив – це найперша і найвагоміша складова успішної трудової діяльності. Сподіваюсь, що між керівниками району і податковою інспекцією складуться позитивні взаємовідносини і наша плідна співпраця буде на благо району.
 
Також хотів би відмітити досвід попередніх керівників, які відстоювали своїх працівників у будь-яких ситуаціях, що виникали. Адже від сприятливого психологічного клімату в установі та шанобливого і дружнього ставлення колег один до одного зникають конфліктні ситуації і непорозуміння, що значною мірою підвищує продуктивність праці. Бажаю Вам успіхів у виконанні службових обов’язків і наповненні районного бюджету».
 

Всі новини →