Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Щотижнева апаратна нарада

23/02/2015

23 лютого тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Грицюк, за участі голови районної ради Анатолія Петрова, провів апаратну нараду із керівниками структурних підрозділів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, установ, підприємств, організацій міста. 

На початку наради Віталій Анатолійович ознайомив присутніх із заходами, у яких взяло участь керівництво району протягом минулого тижня, а також розповів про заходи, що заплановані протягом поточного тижня. 

Віталій Анатолійович наголосив на важливості проведення командно-штабних навчань, які відбудуться на території району протягом 25-26 лютого: "Цими навчаннями ми перевіримо свою готовність до надзвичайних ситуацій, які можуть статися на нашій землі". - Тому всім службам, що будуть задіяні, слід поставитися з великою відповідальністю, - зазначив очільник району.

Присутні розглянули поточні робочі питання, зосередивши особливу увагу формуванні банку житла та продовольчого фонду для потреб вимушених переселенців. Очільник району заслухав інформацію керівників про роботу, що зроблена із зазначених питань протягом тижня.

По завершенню наради присутнім були надані відповідні доручення.

Всі новини →