Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою та раціонального використання природних ресурсів.

12/03/2015

12 березня 2015 року о 10.00 у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Яцкова В.В. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою та раціонального використання природних ресурсів.
 
На засіданні були присутні депутати районної ради: Гасанов К.Г., Головченко В.В., Зайко М.В., Левицька В.І., Курило В.П., Монастирчук О.М.
 
У роботі комісії взяли участь: голова районної ради Петров А.Л., т.в.о.голови райдержадміністрації Грицюк В.А., представники виконавчого апарату районної ради, райдержадміністрації (доповідачі), відділу Держземагентства у Баштанському районі Миколаївської області, Баштанського сектору головного управління ДСНС України в Миколаївській області та районної газети «Голос Баштанщини».
 
Перед розглядом питань порядку денного ЦАРЕНКО Олександр Сергійович, начальник відділу Держземагентства у Баштанському районі Миколаївської області, та БАЛЬЧУНАС Любов Василівна, головний спеціаліст з питань юридичного забезпечення діяльності ради, з членами постійної комісії провели правове навчання на теми:
 
«Про початок запровадження заходів з реформування земельних відносин в Україні, спрямованих на забезпечення прозорості та розширення повноважень місцевих рад. Новини у законопроектній діяльності у земельному законодавстві»;
 
 
«Про Закон України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та порядок подання антикорупційної декларації депутатами районної ради».
 
Під час роботи комісії було розглянуто та прийнято рішення з 11 питань порядку денного засідання постійної комісії районної ради.
 
Депутатами районної ради було заслухано питання щодо виконання доручень виборців, що надані депутатам Баштанської районної ради шостого скликання та Програм районної ради:
 
розвитку земельних відносин у Баштанському районі Миколаївської області на 2011-2014 роки, затвердженої рішенням районної ради від 24 травня 2011 року №13, внесення до неї змін та продовження строку дії Програми протягом 2015 року»;
 
Цільової соціальної Програми забезпечення пожежної безпеки на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням районної ради від 12 березня 2013 року №10
 
та погоджено запропоновані зміни до:
 
районного бюджету Баштанського району на 2015 рік;
 
Положень про виконавчий апарат Баштанської районної ради, затвердженого рішенням районної ради від 25 листопада 2015 року №18, та про преміювання, виплату надбавок та допомог працівникам Баштанської районної ради, затвердженого рішенням районної ради від 18 грудня 2013 року №13;
 
рішення районної ради від 17 січня 2015 року №5 «Про затвердження структури, чисельності, схем посадових окладів виконавчого апарату Баштанської районної ради».
 
Члени комісії заслухали і обговорили інформацію голови районної ради Петрова А.Л. про визнання Російської федерації державою-агресором, розгляд якого ініціювала громадська організація «Майдан Баштанщини» і депутат районної ради Грицюк Л.В.
 
Депутати підтримали текст Звернення депутатів Баштанської районної ради Миколаївської області до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо втрати зацікавленості органів місцевого самоврядування у стягненні податку на доходи з фізичних осіб та необхідності врегулювання сплати податку на законодавчому рівні, внесли свої пропозиції.
 
Також депутатами було погоджено перелік питань, які запропоновано винести на розгляд депутатів ХХХVІІІ сесії районної ради шостого скликання.
 
З усіх питань комісією було прийнято відповідні висновки та рекомендації.
 

Всі новини →