Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Віталій Грицюк: Хлопці, що несуть варту на півдні Херсонщини повинні відчувати нашу увагу та підтримку

16/03/2015

16 березня тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Грицюк, за участі голови районної ради Анатолія Петрова, заступників голови райдержадміністрації Сергія Шевченка та Юрія Мельника, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації провів розширену апаратну нараду з нагальних питань забезпечення життєдіяльності району.

Протягом наради керівник району розглянув питання щодо завершення роботи з приведенням у належний стан технічної документації ПРУ (протирадіаційних укриттів) району; участі району у відправці гуманітарного конвою до Луганської області; добровільного об’єднання територіальних громад; ремонту доріг міжміського сполучення та інші.

Віталій Анатолійович закликав присутніх керівників долучитися також до збору допомоги нашим землякам, що проходять службу у Херсонській області, а саме на кордоні із Кримом: "Наприкінці тижня ми плануємо вирушити на південь Херсонщини, щоб підтримати наших хлопців, що несуть варту на адміністративному кордоні із анексованим Кримом". - Вони повинні відчувати нашу увагу та підтримку, - зазначив Віталій Грицюк.

Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Шевченко повідомив про початок призовної кампанії, а також про хід мобілізації в Баштанському районі.

По завершенню загальних питань наради, керівники структурних підрозділів доповіли про роботу підвідомчих установ та організацій.

Всі новини →