Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Володимир Копіца зустрівся з представниками бізнесу та громадськості Баштанщини

25/03/2015

25 березня у Баштанці відбулась зустріч начальника Головного управління ДФС у Миколаївській області Володимира Копіци та народного депутата Андрія Вадатурського з представниками бізнесу та громадськості. На зустрічі також були присутні начальник Баштанської ОДПІ Оксана Гейко та тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Грицюк.

Під час зустрічі обговорювалися результати роботи Баштанської ОДПІ у 2014 році та основні перспективи її діяльності у 2015 році, а також піднімались нагальні проблеми законодавчого та нормотворчого характеру.

Із пропозиціями щодо вдосконалення податкового законодавства виступили не лише представники бізнес-спільноти, а й голови райдержадміністрацій із Березнегуватого, Нового Буга та Казанки. 

Серед питань, які розглядалися, найактуальнішими були питання щодо фіксованої плати за обробку землі та заборгованості по комунальним підприємствам, та запропоновано внести низку змін до податкового законодавства, основними з них були: зробити єдину ставку податку; зобов’язати одноосібників сплачувати фіксований податок.

Зі свого боку, народний депутат Андрій Вадатурський пообіцяв посприяти у вирішенні піднятих питань, шляхом подачі до Верховної Ради України проекту документу, розробленого спільно з ГУ ДФС у Миколаївській області щодо внесення змін до податкового законодавства. 

І на останок, Володимир Копіца подякував усім присутнім за конструктивний діалог, та зазначив: «Злагодженість, висока організація роботи, тісна співпраця з представниками бізнесу та громадськості – це запорука успіху роботи нашого відомства».

Всі новини →