Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Змагалися юні пожежники

03/04/2015

2 квітня в районному Палаці культури відбувся ІІІ зональний етап Миколаївського конкурсу у рамках XXІ Всеукраїнського фестивалю ДЮП.

Конкурсна програма складалася з трьох етапів. Першим був конкурс “Домашнє завдання” в якому учасники у театралізованих виставах, піснях, віршах та танцях піднімали найактуальніші питання протипожежної безпеки, причини виникнення пожеж, їх наслідки та як захистити себе від надзвичайної події чи ситуації. Наступним етапом змагань став “Медичний конкурс” – капітани кожної з команд боролися за звання кращого у сфері надання першої домедичної допомоги. Завершальною частиною змагань став конкурс соціальної реклами , команди презентували суддівській колегії та глядачам власноруч створені художні твори на тему “Як ми з друзями біду зупинили”.

В запеклій, але чесній та дружній боротьбі, перемогу виборола команда “Палаючі серця” Баштанської ЗОШ І – ІІІ ст.. № 2 (керівник команди – Штевіна Тетяна Петрівна), ІІ місце посіли ДЮПівці з команди “Спалах” Снігурівського району, ІІІ місце зайняла команда “Сокіл” Березнігуватського району.

За активну участь команди були нагороджені грамотами ГУ ДСНС в Миколаївській області та подарунками, а команда “Палаючі серця” Баштанської ЗОШ № 2 виборола почесне право представляти Баштанський район у фіналі обласного етапу XXІ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних 14 травня в м. Миколаїв.

Всі новини →