Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Зустріч із народним депутатом

17/04/2015

17 квітня народний депутат України Андрій Вадатурський відвідав Баштанку та провів зустріч із активом району.

Організатором зустрічі виступила ініціативна група від громади району, що зайнялася вирішенням однієї із найгостріших проблем Баштанщини - ремонту ділянки траси Н-11 Миколаїв - Дніпропетровськ, що проходить територією району.

У залі засідань райдержадміністрації для зустрічі із народним обранцем зібралися підприємці району, сільсьгосптоваровиробники, депутати обласної, районної та міської рад, сільські голови, представники громадських організацій, а також активні представники громадськості. Андрій Олексійович, у свою чергу, запросив на зустріч начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Валерія Блошенка.

Розпочинаючи зустріч, Володимир Онищук, депутат районної ради, голова зборів та тимчасово виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Віталій Грицюк, повідомили, що громада Баштанщини самоорганізувалася для вирішення найболючішого питання, але район сам не взмозі відремонтувати дорогу загальнодержавного значення. Баштанщина звернулася за допомогою до народного депутата, обраного по нашому округу - Андрія Вадатурського.

Андрій Олексійович подякував за запрошення, а також нагадав, що одним із ключових меседжів його передвиборчої програми було вирішення ремонту доріг на території виборчого округу: "Протягом останніх місяців проведено великий обсяг робіт щодо законодавчого обгрунтування реформування дорожнього господарства, тому найближчими тижнями я внесу на розгляд Верховній Раді 4 законопроекти що стосуються реформ". Основним, що необхідно зробити, так це створити дорожній фонд, до якого мають находити кошти від акцизів на паливно-мастильні матеріали, - повідомив Андрій Вадатурський. Ми повинні акумулювати кошти від всіх зборів в одному місці, щоб все було прозоро - продано 100 літрів пального - 250 гривень надійшло до цього фонду, - зазначив народний депутат.

Діалог виявився дуже корисним для обох сторін - баштанців цікавило, що необхідно зробити, щоб виправити ситуацію із дорожнім сполученням між районним та обласним центрами, а головного "дорожника" області - чи підставить плече Баштанщина у здійсненні ремонтних робіт. Отже, наприкінці зустрічі, Валерій Блошенко озвучив перед присутніми кількість матеріалів, яку необхідно для того, щоб привести автодорогу у належний стан. 

Присутні погодились із очільником "облавтодору", але за однієї умови - все має бути прозоро: "Ініціативна група буде тримати на постійному контролі хід проведення робіт".

Всі новини →