Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Від усього серця вітаємо Вас з професійним святом - Днем медичної сестри!

12/05/2015

Сьогодні, 12 травня 2015 року в актовому залі Баштанської ЦРЛ головний лікар Баштанської ЦРЛ А. А. Барсегян, голова профспілкового комітету С. А. Ролінська, голова ветеранського організації Л. І. Парафіло привітали колектив з Міжнародним Днем медичної сестри.

«Без медичної сестри не існувало б ні медицини, ні людського життя. Адже саме медсестра завжди присутня при народженні нового життя і, як це не сумно, коли людина відходить з цього світу, очі їй закриває теж медична сестра. Найбільше часу пацієнт проводить саме з медсестрою. Тому бажаю усім вам, насамперед,  здоров’я, затишку у ваших родинах та любові», – з такими словами привітала головний лікар Баштанської ЦРЛ А. А. Барсегян.

З привітальним словом виступила голова профспілкового комітету С. А. Ролінська щиро вітаючи медсестер з їх професійним святом, бажаючи їм міцного здоров’я, весняного настрою, сімейного щастя, а головне – пошани від своїх колег та пацієнтів. 

Також було відзначено кращих медичних сестер кожного відділення закладу, які також отримали грамоти, квіти, подарунки.

 

Всі новини →