Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Пісні опалені війною

09/05/2015

6 травня, Будинком дитячої та юнацької творчості спільно з бібліотекою Баштанської ЗОШ №1, у кінотеатрі БДЮТ «Юність», було проведено музично-пізнавальну програму «Пісні опалені війною». Учням було продемонстровано  кліпи українських співаків, які виконують пісні Великої Вітчизняної.  Також присутні переглянули відео-сюжети фільмів про   війну. Юні артисти виконували авторські пісні, присвячені героям АТО.

9 травня Будинок дитячої та юнацької творчості, на сцені районного Палацу культури,  провів святковий концерт колективів художньої самодіяльності БДЮТ, приурочений 70-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Художні номери представили  глядачам  хореографічний колектив «Надія»,  ансамблі та вокалісти студії вокального співу «Соловейко». Ведучі розповіли про вклад жителів Баштанського району у Перемогу, героїв Миколаївщини та привітали військових, які перебувають у зоні АТО на Сході України.
 
 
9 травня, вокально-інструментальний гурт БДЮТ «Онлайн» та  солісти, ансамблі вокальної студії «Соловейко»,  провели вечірній концерт, на майданчику біля районного Палацу культури. Діти привітали глядачів зі святом своїми піснями та подарували чудовий настрій. Гості мали можливість відпочити, поспівати, послухати пісні років війни та сучасних авторських пісень гурту «Онлайн». 
 
 
 

Всі новини →