Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Відзначення Дня Європи районною громадою

18/05/2015

В навчальних та позашкільних закладах Баштанського району, з нагоди відзначення дня Європи в Україні, протягом квітня-травня 2015 року проведено низку освітньо-просвітницьких, спортивних та культурних заходів. А саме: районний огляд дитячої художньої самодіяльності серед дитячих колективів художньої самодіяльності ДНЗ у номінації «Крихітка талант». Переможців конкурсу запрошено взяти участь у районному гала-концерті «Зорепад талантів». Турнір по футболу серед команд ДЮСШ. Змагання з шахів та футболу у Кашперо-Миколаївській ЗОШ І-ІІІ ст. Вікторини для учнів на теми «Перевіримо свої знання про Європейський Союз», «Країни Євросоюзу», «Шлях України в Європу». Прес – хвилинки: «Цікаве про Європу», «Багатолика Європа», «День Європи в Україні». Фотоколажі та виставки фото «Тур Європою», «Визначні місця країн ЄС». Радіолінійка «День Європи».Години спілкування «Україна – держава європейська», «Європа – наш спільний дім», «Хто такий європеєць?» (Історичне минуле та сучасність європейських країн). Засідання «круглого столу»: «Євроінтеграція України. Політичні, соціальні та економічні аспекти», «Місце України в інтеграційних процесах». Брейн-ринг серед команд 10 – 11 кл. «Країни Європи». Виставка творів образотворчого мистецтва: «Живопис – це вікно у світ», «Твори образотворчого мистецтва європейських авторів», «Європейська культурна спадщина». Конкурс комп’ютерних презентацій «Знай про Європу більше».

Під час проведення вищезазначених заходів молодь Баштанщини суттєво розширила власний світогляд та ознайомилась із європейськими цінностями.

Всі новини →