Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Відзначення дня донора

09/06/2015

09 червня 2015 року в місті Баштанка відзначили Всесвітній День донора. Урочисті збори відбулися в залі засідань міської ради, за участі заступника голови районної ради Сергія Шевченка, першого заступника міського голови Світлани Березовської, керівника апарату райдержадміністрації Ніни Літвінової, представників центральної районної лікарні, громадських організацій і трудових колективів району.
 
Відкриваючи урочисте зібрання, голова районної громадської організації Товариства Червоного Хреста, член Ради волонтерів при Баштанській райдержадміністрації Наталя Корсакова привітала присутніх зі святом, побажала поповнювати ряди гуманних і свідомих земляків - почесних донорів Баштанського району, а також привела статистичні дані по здачі крові в Україні та нашому регіоні.
 
До слів привітання приєдналися також Сергій Шевченко і Світлана Березовська. Подякувавши донорам – землякам за врятовані людські життя, керівники району і міста підкреслили вагомість їхнього внеску у медичну галузь під час військових подій на сході країни: «Низький уклін Вам, усім дарителям крові. Життя людини - найвище благо на землі, а порятунок його – найвища честь для тих, хто долучається до цього. Будьте завжди здорові та горді з того, що подарували життя не одній людині. Ми всі пишаємося вами!»
 
По завершенню вітальних промов почесні донори Баштанського району отримали у подарунок продуктові набори та сфотографувалися на пам’ять.
 
 

Всі новини →