Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Підвищення кваліфікації вчителів фізики та астрономії

09/06/2015

09 червня 2015 року на базі Явкинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася виїзна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів фізики та астрономії при Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти з метою ознайомлення з досвідом роботи Гненного Олександра Івановича, учителя фізики та астрономії.

Учителі області відвідали астрономічний планетарій, який збудований на території школи. Ознайомилися з новітніми технологіями щодо викладання астрономії та астрономічними програмами, які зробили учні під керівництвом Гненного Олександра Івановича.
 
 
В роботі семінару взяли участь Ліскович Олена Володимирівна, доцент кафедри природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Левицька Ірина Михайлівна, методист  комунальної установи «Баштанський районний сервісний центр обслуговування закладів освіти» та 20 учителів області.
 

Всі новини →