Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Семінар-нарада з секретарями рад

25/06/2015

25 червня 2015 року о 9.00 за участю голови районної ради Петрова А.Л. відбулася семінар-нарада з секретарями міської, сільських рад з порядком денним:
 
1). Про порядок передачі документів постійного зберігання та з особового складу при ліквідації або припиненні діяльності установи.
 
Інформувала ЧОРНА Людмила Олександрівна,завідувач архівного сектору райдержадміністрації
 
2). Про забезпечення прав і свобод громадян з питань державної актів цивільного стану, які переселилися із зони АТО. Зміни у законодавстві.
 
 
Інформувала ІВАНОВА Людмила Ігорівна, начальник відділу РАЦС Баштанського районного управління юстиції
 
3). Про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів згідно із Законом України від 14 жовтня 2014 року № 1700-VІІ «Про запобігання корупції».
 
Інформувала БАЛЬЧУНАС Любов Василівна, головний спеціаліст з питань юридичного забезпечення діяльності ради
 
 
4). Про вимоги щодо реєстрації та списання документів, оформлення їх у справи.
 
Інформувала ЗМІЄВСЬКА Любов Олександрівна, головний спеціаліст районної ради 
 
 
Окрім того, перед учасниками заходу виступили:
 
начальник фінансового управління райдержадміністрації Євдощенко С.В. – щодо необхідності активізації роботи по надходженнях до місцевих бюджетів, особливо стосовно акцизного збору та оподаткування одноосібників;
 
начальник сектору з питань внутрішньої політики, у справах преси та інформацій апарату райдержадміністрації Данилюк Я.М. – про вимоги законодавства про декомунізацію.
 
Відповідала за проведення семінару-наради керуюча справами виконавчого апарату районної ради Кононенко Л.А.
 

Всі новини →