Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Семінар-навчання «Основи бізнес-планування сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів»

24/06/2015

24 червня 2015 року у приміщенні районної бібліотеки у м.Баштанка пройшов семінар-навчання «Основи бізнес-планування сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів» в рамках компоненту із економічного розвитку сільських територій проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ». У; заході взяли участь заступник голови районної ради Сергій Шевченко, спеціаліст із розвитку громад проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» Олена Рудич, експерт із бізнес-планування Олександр Радіонов, координатори Миколаївського обласного, Баштанського та Новоодеського районних ресурсних центрів громад Анна Білявська, Тетяна Гвоздь та Юрій Литвиненко, представники та активісти новостворених сільськогосподарських кооперативів у Баштанському та Новоодеському районі.
 
 
На початку семінару Добренською громадською організацією Баштанського району «Мрії збуваються» підписано угоду про партнерство із проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» , що було для всіх приємною несподіванкою. Учасники заходу щиро привітали добренських колег із початком реалізації мікропроекту по заміні вікон у школі та пообіцяли найближчим часом зробити все можливе аби наступне підписання угод було саме на фінансування кооперативів.
 
 
Семінар проходив у атмосфері жвавого спілкування, обговорили питання пов’язані із створенням, реєстрацією, діяльністю кооперативів, можливості проекту та навчилися основам бізнес-планування. Тож всі учасники роз’їхалися із позитивними емоціями, домашніми завданнями та бажанням до спільних дій задля добробуту громад.

Всі новини →