Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Микола Романчук: Ми повинні контролювати хід виконання ремонтних робіт

04/12/2015

4 грудня перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук відвідав Баштанку з метою проведення зустрічі із представниками представниками Баштанського, Новобузького та Казанківського районів стосовно ремонту ділянки автодороги державного значення Н-11 Миколаїв-Дніпропетровськ, що проходить цими районами.

У зустрічі брали участь народний депутат Андрій Вадатурський, голови Баштанської (Олег Сидорика), Новобузької (Сергій Іванов) та Казанківської (Ольга Жорова) райдержадміністрацій, начальник управління інфраструктури облдержадміністрації Едуард Волошинович, перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Геннадій Онищенко, директор ДП "Миколаївський облавтодор" ВАТ "ДАК Автомобільні дороги України" Андрій Золотько, члени ініціативних груп з ремонту вищезазначеної автодороги Баштанського та Казанківського районів.

Під час двогодинної зустрічі присутні дійшли висновку в тому, що часу зволікати з ремонтом багатостраждальної автодороги немає сенсу. Якщо зараз не почати роботи, то ми можемо втратити те будь-яке сполучення між районними центрами цієї частини Миколаївщини. Необхідно до настання холодів відновити хоча б напрями руху. 

Микола Павлович повідомив, що за прогнозами метеорологів середньоденна температура повітря в грудні місяці становитиме близько +7+8 градусів за Цельсієм, тому необхідно негайно прискорити роботи з ремонту дороги: "Я зертаюся до вас за допомогою, критикувати один одного вже не лишилося часу - ми повинні кинути усі наявні трудові та технічні ресурси на цю ділянку нашої області". - Ми домовилися з бізнесом про отримання в борг 2500 тонн щебня та 50 тонн бітума, ми виплатили заробітну плату працівникам райавтодорів Баштанки, Нового Бугу та Казанки, ми проводитимемо щоденний моніторинг за витрачанням матеріалів та ресурсів, але тут нам необхідна допомога вас, як громадськості, - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації. 

Андрій Олексійович розповів присутнім про його ініціативи у законотворчості стосовно відновлення та розвитку автошляхів в державі та пообіцяв докласти максимум зусиль для того, щоб обіцяні Президентом України Петром Порошенко 52 млн.грн. для ремонту автодороги Н-11 нарешті дійшли до Миколаївщини.

Користуючись нагодою, Миткола Павлович повідомив, що від сьогодні звільнений начальник Служби автодорів Миколаївщини Валерій Блошенко, а з понеділка на цю посаду буде призначений Геннадій Онищенко: "Ви попросили звільнити Блошенко - я виконав вашу вимогу".

Присутні обговорили план дій кожної структури на поточний місяць та внесли свої пропозиції у вирішенні наболілого питання. Микола Романчук, в свою чергу, надав доручення відповідним службам у підготовці та оприлюдненні щоденного плану робіт із ремонту автодороги до понеділка 7 грудня.

"Ми повинні виконати величезний об’єм робіт, тож наступного разу зустрічаємось у Новому Бузі у наступний четвер - 10 ргудня", - повідомив на завершення перший заступник голови Миколаївської облдержадміністрації.

Всі новини →