Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Народ і армія - єдині.

04/12/2015

04 грудня о 14.00 – у районному Будинку культури, за участі голови районної ради Петрова А.Л., міського голови Рубського І.В., в.о.районного військового комісара Капітонова О.Ю., представників районної, міської, сільських рад району, відповідальних працівників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, військовослужбовців, учасників проведення антитерористичної операції відбувся урочистий концерт до Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування.
 
 
На початку з нагоди свята депутатами районної та міської рад було покладено квіти до погруддя Т.Г.Шевченка.
 
 
Учні Баштанської ЗОШ №1 привітали присутніх з Днем місцевого самоврядування та надали багато слушних порад народним обранцям місцевих рад.
 
 
 
Зворушливо зал вітав воїнів – учасників АТО, працівників районного військкомату. Багатьом із них було вручено Подяки від голови Миколаївської облдержадміністрації Мерікова В.І. та Грамоти районного військового комісаріату.
 
 
Грамотою районної ради було нагороджено ЗНАЧКА Сергія Вікторовича, учасника антитерористичної операції на Сході України, жителя Добренської сільської ради, за мужність і героїзм, проявлені при виконанні військової місії по захисту суверенітету і незалежності України, який подарував бойовим побратимам та присутнім пісню у своєму виконанні.
 
 
На згадку про цей святковий день військовослужбовці разом з керівниками району та райвійськкомату сфотографувалися на святково убраній сцені.
  
З привітаннями до 25-ї річниці становлення і розвитку місцевого самоврядування в Україні від себе та голови райдержадміністрації Сидорики О.А., який у цей день перебував на обласному заході, що проходив у Баштанці, звернувся до присутніх голова районної ради Петров А.Л.
 
Він подякував за підтримку і розуміння на шляху добровільного об’єднання територіальних громад, з питань залучення інвестицій, підтримку благодійних заходів для військовослужбовців Збройних сил України, жителів звільнених територій та вимушених переселенців.
 
Окремо привітав ветеранів органів місцевого самоврядування. Серед них відзначив Сокол В.А., Сердюк А.В., Марковського С.М., Бардачова М.В., Лупіна М.А., з якими працював та починав свою депутатську діяльність.
 
Голова районної ради вручив Грамота та Подяки присутнім у залі: від Баштанської райдержадміністрації:
 
Бальчунас Л.В., головному спеціалісту з питань юридичного забезпечення діяльності ради;
 
Змієвській Л.О., головному спеціалісту районної ради;
 
Пшиченку В.І., заступнику керуючого справами виконавчого апарату районної ради, начальнику організаційного відділу;
 
Рик О.В., секретарю Лоцкинської сільської ради;
 
Семченко О.М., секретарю Новоолександрівської сільської ради;
 
Поліщук І.В., спеціалісту-землевпоряднику Інгульської сільської ради.
 
Грамотами районної ради нагородив:
 
Берегового О.А., депутата районної ради сьомого скликання;
 
Золотухіну О.В., секретаря Христофорівської сільської ради;
 
Остапенко Г.В. та Роставецького В.М., діловодів Лоцкинської та Пісківської сільських рад.
 
 
Подякою районної ради за тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування району відзначено Євдощенко С.В., начальника фінансового управління Баштанської районної державної адміністрації.
 
Міський голова Рубський І.В. щиро і сердечно привітав усіх присутніх, у тому числі працівників комунальних установ «Добробут», «Правопорядок», ветеранів органів місцевого самоврядування.
 
 
Особливі наголоси зробив на долучені молоді до спільних справ громади та відзначив внесок школярів Баштанської ЗОШ №1, які виграли та реалізували проект у Всеукраїнському проекті «Ти – лідер: Твори! Вивчай! Перемагай!» Національного Олімпійського Комітету України» по створенню місця відпочинку на березі Свіччиного ставка.
 
Очільник міста вручив Грамоти спеціалістам міської ради Крамаренку О.В. та Мишеловій М.О.
 
Учасники урочистостей переглянули концертну програму у виконанні творчих колективів сільських та районного Будинків культури.
 

Всі новини →