Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Підготовка до відзначення Дня Соборності України

19/01/2016

19 січня 2016 року голова райдержадміністрації Олег Сидорика, за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, директорів позашкільних навчальних закладів та закладів культури, представників районних ЗМІ провів засідання організаційного комітету з питання відзначення Дня Соборності України.

Відкриваючи засідання Олег Сидорика ознайомив учасників засідання із рекомендаціями щодо проведення державного свята, зосередив увагу присутніх на важливості історичних аспектів, які привели до підписання злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Наголосив на необхідності широкого висвітлення у медіа-просторі з метою донесення до широкої аудиторії необхідної інформації.

Під час засідання присутні визначились із форматом, категорією учасників та місцем проведення урочистостей до Дня Соборності України. А також заслухали сценарій проведення і визначили відповідальних за організаційні заходи.

Всі новини →