Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Амбулаторії загальної практики сімейної медицини що на "Агропромтехніці" - 10 років!

09/02/2016

У 2006 році в місті Баштанка було відкрито амбулаторію загальної практики сімейної медицини (ЗПСМ ) в мікрорайоні «Агропромтехніка». У січні 2016 року їй виповнилось 10 років. В колективі сімейної амбулаторії працює 1 лікар загальної практики сімейної медицини та 3 медсестри ЗПСМ, які забезпечують населення дільниці доступною, своєчасною, якісною та ефективною первинною медико-санітарною допомогою.

Амбулаторія обслуговує населення в кількості 3098 чоловік, а це, 2366 – дорослих та 732 дітей та підлітків. За минулий рік в поліклініці зроблено 6084 відвідувань та 1527 вдома. Значну роль в лікуванні населення дільниці відіграють стаціонари, створені вдома та денний стаціонар. Населення дільниці забезпечено 2 ліжками денного стаціонару терапевтичного профілю, на яких проліковані 171 чоловік та проведено хворими 1171 ліжко-день.

Колектив амбулаторії користується повагою та авторитетом серед населення дільниці, тому, дякуючи матеріальній допомозі підприємців та фермерів, в амбулаторії вдалося зробити ремонт в кабінеті лікаря, реєстратурі, кабінеті щеплень, маніпуляційному кабінеті. Протягом 2015 року замінено старі дерев’яні вікна на металопластикові, поклеєні нові шпалери в кабінеті лікаря та реєстратурі, проведена заміна системи водопостачання в ці кабінети. 

Завдяки цьому пацієнти амбулаторії відчувають затишок та комфорт при відвідуванні, а це є однією з умов успішного лікування.

Очікуємо молодого спеціаліста – сімейного лікаря, який зараз перебуває у декретній відпустці. Планується придбання нового ЕКГ апарату, інгалятора, розширення ліжок денного стаціонару.

Всі новини →