Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Професійний калейдоскоп в бібліотеці

10/02/2016

Надійними партнерами бібліотеки у профорієнтаційній роботі є спеціалісти районного центру зайнятості. Фахівці центру – учасники заходів, які проводяться в бібліотеці. Прикладом такої співпраці є проведення 10 лютого в центральній районній бібліотеці професійного калейдоскопу «Професія. Дороги, які ми обираємо». На захід до бібліотеки була запрошена спеціаліст з профорієнтаційної роботи районного центру зайнятості Л.Л.Бойченко та учні професійного ліцею міста разом з бібліотекарем Н.І.Андреєвою.
 
 
Спеціаліст центру зайнятості проінформувала молодь про стан ринку праці в районі та в області, надала інформацію про професії, які користуються попитом, ознайомила з послугами служби зайнятості для молоді. Під час заходу Лілія Леонідівна розповіла присутнім про написання резюме, структуру, види та макет даного документа, адже складання резюме – це дуже відповідальний процес. Учням після закінчення професійного ліцею доведеться займатися пошуком роботи, тому для них дуже важливо правильно і грамотно написати резюме, щоб зацікавити своїми індивідуальними особливостями роботодавця.
 
 
Під час зустрічі учні отримали буклети «Основні правила складання резюме» та «Підтвердження результатів неформального професійного навчання».
 
До заходу бібліотечні працівники підготували експрес виставку «Твоя професія – твій вибір».
 

Всі новини →