Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Романтичний квест

15/02/2016

13 лютого в Палаці Культури відбулася благодійна, розважальна програма-змагання хлопців та дівчат  «Романтичний квест» до Дня закоханих.

Прийняли участь в змаганні учні Баштанської ЗОШ №1, №2 та гімназії. Учасники були поділені на дві команди: команда «хлопці» та команда «дівчата». Було 8 раундів (з різними завданнями), кожен з яких оцінювався у 10 балів. Оцінювали наші команди пан Суддя та його помічники. В результаті всіх восьми раундів перемогу здобула  команда «дівчат» з результатом хлопці-44, дівчата-49. Для глядачів лунали чудові про кохання пісні, захоплюючі танці. З днем  закоханих привітала всіх присутніх в залі директор будинку дитячої та юнацької творчості Комариста Людмила Вікторівна. З усіх святкових витівок, які роблять на День закоханих, найкраща – листівки у вигляді сердечок, оздоблених символами свята.

З   3 по 10 лютого   у мережі Інтернет тривав конкурс, серед шкільної молоді на кращу «валентинку». Для нагородження ми запросили методиста з позашкільної освіти Мухіну Ірину Вікторівну. Гран-прі отримала Верба Анна. Також  ми відзначили Череван Анастасію, Довженко Катерину,та Бордовську Анну. Був святковий сюрприз для глядачів – «Щасливе місце». Та на завершення нашого свята відбулася молодіжна вечірка (дискотека), у фойє Палацу культури.

Фото Віталія Лісовського

Всі новини →