Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Олег Сидорика афганцям: Сьогодні доля знову нас перевіряє на міцність

15/02/2016

15 лютого відбулися районні заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістану. Участь в урочистостях взяли голова райдержадміністрації Олег Сидорика, голова районної ради Анатолій Петров, міський голова Іван Рубський,  районний військовий комісар Олександр Суйчимезов, воїни-інтернаціоналісти, учасники антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, керівники та представники трудових колективів міста, учні загальноосвітніх навчальних закладів.

Заходи розпочалися із покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам та Вічного Вогню, мітингу на Пагорбі Слави і продовжилися урочистостями в Районному Палаці культури «Їх долі обпалені війною». Воїнів-інтернаціоналістів привітали очільники району, вони подякували їм за їхню честь, мужність, стійкість і героїзм.

«Сьогодні доля знову нас перевіряє на міцність, але ми цінуємо самовідданість хлопців-патріотів, вихованих на подвигах воїнів-інтернаціоналістів, які збройно боронять територіальну цілісність  і суверенітет нашої Батьківщини на Сході України. Але разом ми вистоїмо та подолаємо всі виклики, що постали сьогодні перед Україною» - підкреслив Олег Анатолійович.

Пам’ять воїнів-афганців та земляків, які загинули внаслідок бойових дій на території інших держав вшанували хвилиною мовчання.

В ході урочистостей звучали зворушливі пісні та вірші про жорстоку війну та буремні дороги Афганістану, які занурили молодих ветеранів у спогади воєнних лихоліть, яка і досі відлунює в їхніх серцях пронизливим болем.  

В свою чергу воїни-інтернаціоналісти висловили подяку і підтримку патріотам, які сьогодні протистоять російській агресії на Сході України.

Всі новини →